Velkommen til en verden av Shapes & Shadows!

Mitt navn er Annette Sandøy Kristiansen og jeg er grafisk designer/illustratør med en mastergrad i design fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen, fagfeltet visuell kommunikasjon.

Jeg jobber som freelance designer og entusiastisk origamist. På denne siden selges «Shapes & Shadows» produkter, som foreløpig omhandler origami lamper, designet og håndlaget av meg. De er alle brettet og satt sammen med ytterste presisjon. Med mine lamper ønsker jeg å tilføre ett varmt, behagelig lys til de fleste miljøer. Med fem modeller, åtte ulike farger og nyanser finnes det et stort rom for å leke med lys, skygger, former og farger.

Følg meg på --> 

Instagram

Facebook


*Origami (fra japansk 折り紙 eller 折紙 (origami), «ori» betyr brette og «kami» betyr papir generelt, «papirbretting») er kunsten å brette papir etter geometriske regler for å oppnå ønsket design.

*Sonobe-modulen er del av kunstformen modulær origami. Dette er en japansk brette-tradisjon hvor det nyttes to eller flere kvadratiske papirark for å skape en større og mer kompleks form enn det som ville vært mulig med kun ett papir. Teknikken krever enorm presisjon og nøyaktighet i alle tre ledd - kutting, bretting og montering. Resultatet er en solid konstruksjon med en rikt geometrisk overflate.

Foto: Birthe Barbarella Dalland Rosson/ Torstein Nordstrand